A-Group Vaihtolavat Oy ja Sortera Group Ab:n konserniin kuuluva Vaihtolavacom Oy ovat sopineet Satasenlavan liiketoiminnan kaupasta. Satasenlavan liiketoiminta siirtyy 1.12.2021 alkaen Vaihtolavacom Oy:lle.

A-Group Vaihtolavat Oy on kehittänyt Satasenlavan vaihtolavapalveluita menestyksekkäästi pääkaupunkiseudulla. Nyt oli hyvä hetki luopua ja ottaa aikaa jatkossa myös itselle ja harrastuksille, toteaa Satasenlavan yrittäjät Jari ja Nina Paaso. Asiakkaiden tarpeisiin vastaaminen ja toiminnan kehittäminen ovat olleet yhtiön perusarvoja alusta alkaen, tätä olemme toteuttaneet reippaalla yrittäjähengellä ja hyvän työntekijäjoukon voimin. Satasenlavan henkeä ja parhaita toimintamalleja löytyy jatkossa myös Vaihtolavacomista, kun vanha henkilökunta jatkaa Vaihtolavacom Oy:n palveluksessa.

Satasenlavan toiminta ja kalusto sopivat Vaihtolavacomin toimintaan. Tarjoamme jatkossakin monipuolisia ympäristö-, lava-, nosto- ja kuljetuspalveluja. Vahvistamme edelleen tarjoamaamme niin nykyisille kuin uusillekin asiakkaille. Kauppa laajentaa  asiakaskuntaamme entisestään ja tuo mukanaan kapasiteettia Vaihtolavacomin perinteisten ja uusien palvelujen tuottamiseen. Tervetuloa mukaan, toteaa Vaihtolavacomin Hannu Poutiainen

Vaihtolavacom on yksi Uudenmaan suurimmista kiertotalouden ympäristö-, kuljetus-, lava-, sekä säkkipalveluita tarjoavista yrityksistä. Vaihtolavacom Oy on osa Sortera Group AB konsernia.

Lisätietoja:

Vaihtolavacom Oy
Hannu Poutiainen
puh. 0405336314