Ensimmäiset kevään merkit ovat olleet jo hetken aikaa nähtävissä: päivät pitenevät, auringonsäteet alkavat lämmittämään ja loputtomilta näyttävät lumipenkat käyvät vihdoin kutistumaan. Kevään eteneminen tarkoittaa myös, että kevään talkooaika lähestyy. Tuttuun tapaan, Vaihtolavacom Oy toimittaa talkoolavat kaikenlaisiin kohteisiin, myös ahtaisiin porttikonkeihin ja pääkaupunkiseudun saaristoon.

Tämän kevään uutuutena talkoolavan rinnalle on tullut talkoosäkki. Talkoosäkkiä on tarjolla kolmessa eri koossa: 0,25 m3, 1 m3 ja 2 m3. Talkoosäkki on oivallinen vaihtoehto, kun talkoojätteitä kerätään pieniä määriä useammasta eri paikasta, keräysvälinettä on tarve siirtää käsin tai kerättävät jätemäärät jätelaatukohtaisesti ovat pieniä. Lisäksi talkoosäkki mahdollistaa jätteiden tehokkaan lajittelun. Lajittelu puolestaan edistää jätehierarkian toteutumista, jätteiden kierrättämistä ja säästää kustannuksia sekä luonnonvaroja.

Talkoosäkki on monikäyttöinen. Sama talkoosäkki voidaan hyödyntää kahteen kertaan. Säkillä saa kätevästi kiviainekset ja kuorikatteet pihalle ja samalla talkoosäkillä voidaan toimittaa jätteet pihalta pois. Näin voit säästää tyhjän säkin säkkitoimituksen ja suursäkin hinnan jätteiden poisviennin tilauksen yhteydessä. Vaihtolavacom Oy:llä on varastossa yleisimpiä kiviaines- ja kuorikatelaatuja, mutta erillisestä tilauksesta on mahdollista saada myös muita laatuja. Räätälöimme myös kiviainesten suursäkkitoimitukset asiakkaan tarpeen mukaisesti.

Lisätietoja suursäkeistä ja säkkitoimituksista voit tiedustella Jussilta puhelimitse 0400724040 tai sähköpostitse jussi@vaihtolava.com