Ensimmäiset suursäkit toimitettiin asiakkaille ensimmäisen kerran Vaihtolavacom Oy:n toimesta noin kahdeksan vuotta sitten. Omasta toiminnasta kertominen oli jo silloin lähellä yrityksen sydäntä ja näin ollen vuonna 2015 julkaistiin suursäkkien toimittamiseen liittyen mainosvideo ”Tee se helpoksi”. Jos historiallinen video kiinnostaa, niin siihen voit tutustua siihen alta: 

Ensimmäiset suursäkit toimitettiin asiakkaille ensimmäisen kerran Vaihtolavacom Oy:n toimesta noin kahdeksan vuotta sitten. Omasta toiminnasta kertominen oli jo silloin lähellä yrityksen sydäntä ja näin ollen vuonna 2015 julkaistiin suursäkkien toimittamiseen liittyen mainosvideo ”Tee se helpoksi”. Jos historiallinen video kiinnostaa, niin siihen voi käydä tutustumassa osoitteessa https://www.youtube.com/watch?v=A4Me6qvBGOI.

Vuonna 2021 mainosvideon teema ”Tee se helpoksi” on edelleen säilynyt säkkitoimituksissamme. Tavoitteenamme on tuottaa aiempien vuosien tapaan mahdollisimman sujuvaa ja oikea-aikaista palvelua asiakkaillemme. Kehitysaskeleena ja asiakkaiden pyynnöstä, säkkitoimitusten osalta otimme toukokuun 2021 alussa käyttöön kiinteän hinnoittelun. Voit tilata suursäkkitoimituksena kiinteällä hinnalla multaa, leikkihiekkaa, kuorikatteita, kivituhkaa, sepeliä (# 5…16 mm) ja kalliomursketta (# 0…16 mm). Kiinteän hinnoittelun toimitusmaksu kattaa seuraavat paikkakunnat Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Tuusula, Järvenpää, Sipoo, Kerava ja Vihti. Muiden materiaalien ja toimitusalueidemme hinnat voit pyytää erikseen myyntitiimiltämme.

Katso hinnasto täältä.

Suursäkki toimii hyvin materiaalien toimituksessa, mutta samalla se toimii myös keräysvälineenä. Suusäkki on loistava keräysväline kohteessa, jossa joko materiaalimäärä tai tilanpuute eivät mahdollista vaihtolavojen käyttämistä. Tyhjät suursäkit ovat käytännöllisiä varastoida, sillä tyhjänä ja viikattuna ne vievät vähän tilaa. Lisäksi ne ovat kevyitä siirtää keräyskohteeseen. Jätteiden kerääminen suursäkkeihin mahdollistaa sen, että ahtaissakin kohteissa tai kohteissa, joissa kokonaisjätemäärät ovat pieniä, voidaan jätejakeet lajitella kustannus- ja tilatehokkaasti. Jätteiden lajittelu parantaa jätejakeiden kierrätys- ja materiaalihyötykäyttömahdollisuuksia sekä mahdollistaa säästön jätekustannuksissa.

Tällä hetkellä Vaihtolavacom Oy suusäkkinä käytetään niin sanottua kuution säkkiä, jonka maksimi täyttöpaino on 1000 kg. Tässäkin asiassa on muutoksia ja kehitystä näköpiirissä, joten pysy kuulolla!