Sortera Group on ostanut Vaihtolavacom Oy:n. Vaihtolavacom Oy on ympäristö-, vaihtolava- ja logistiikkapalveluihin erikoistunut yritys. Kauppa antaa Sortera Group:ille merkittävän aseman Suomessa, tehden siitä yhden toimialan markkinajohtajista Pohjoismaissa.

Vaihtolavacom on toiminta-alueellaan markkinajohtaja, jolla on vahva jalansija Helsingin alueella sekä Etelä-Suomessa. Yhtiöllä on noin sata työntekijää ja se tarjoaa vuosittain ympäristöpalveluja yli 100 000 tonnille rakennusperäisiä jätteitä. Vaihtolavacom Oy:llä on kolme lajittelulaitosta pääkaupunkiseudulla. Vuosittainen liikevaihto on noin 18 MEUR.

”Vaihtolavacomin osto antaa Sortera Group:ille mahdollisuuden luoda vankan alustan myös Suomen markkinoille” sanoo Sortera Group:in toimitusjohtaja Sebastian Wessman.

Vaihtolavacom on kasvanut voimakkaasti viime vuosina, ja voittanut markkinaosuuksia sekä hyödyntänyt markkinakasvua nykyisissä keskeisissä segmenteissään. Asiakkaina ovat pienet ja keskisuuret remonttiyritykset, rakennus ja purkuliikkeet sekä taloyhtiöt ja suomalaiset kunnat.

Voidaksemme edelleen parantaa tarjontaamme asiakkaillemme ja jatkaaksemme kasvuamme, olemme erittäin iloisia siitä, että olemme nyt osa Sortera Group:ia. Sortera ja Vaihtolavacom Oy sopivat hyvin yhteen ja odotamme jännittävää tulevaisuutta yhdessä henkilöstömme, asiakkaittemme ja toimittajiemme kanssa” sanoo Vaihtolavacomin toimitusjohtaja Hannu Poutiainen. Poutiainen ja muu Vaihtolavacomin avainhenkilöt jatkavat Suomen toiminnan johdossa.
Tämä on Sortera Group:in 13. yritysosto sen perustamisen jälkeen vuonna 2006.

Haastattelut ja lisätiedot:
Sebastian Wessman Toimitusjohtaja, Sortera Group +46 72 886 95 97
Sebastian.Wessman@sortera.se

Sortera Group
Sortera Group on pohjoismainen ympäristöyhtiö, joka kolmen liiketoiminta-alueensa kautta (Kierrätys, Teollisuus ja Materiaalit) pyrkii olemaan johtavin ympäristöyritys pohjoismaisilla markkinoilla ratkaisuilla, jotka edistävät kestävää kehitystä ja parantavat ympäristönsuojelun tasoa kaikissa yhtiön toiminnoissa. Sorteran 420 työntekijää ja yli 1,3 mrd. SEK liikevaihto luovat hyvät edellytykset toteuttaa ympäristöpalvelujen liiketoimintaa myynnin, keräyksen, käsittelyn kautta kierrätykseen ja loppukäyttäjiin. Sortera tarjoaa päivittäin palveluja tuhansille yrityksille ja yksityishenkilöille Pohjoismaissa.
www.sortera.se