Ensimmäiset yöpakkaset ovat täällä!

Nyt on viimeistään hyvä aika käydä suunnittelemaan varaston ja pihan siivousta sekä syystalkoita, jotta varastot ja pihat ovat järjestyksessä ennen talven tuloa. Kuten usein on todettu – hyvin suunniteltu, on puoliksi tehty! Tarvitsetko pihalle mursketta tai hiekoitussepeliä kulkureiteille. Tilaa roskalava tai talkoolava ja me toimitamme lavan toimituksen tai poisnoudon yhteydessä kiviainekset samalla kuljetuksella. Toimitamme kiviainekset tarpeen mukaan lavatoimituksina tai suursäkeissä. Myös jätteet ovat mahdollista kerätä ja noutaa suursäkkeihin pakattuna. Käytämme jätteiden siirroissa sähköistä siirtoasiakirjaa. Sähköinen siirtoasiakirja toimitetaan reaaliaikaisesti asiakkaan sähköpostiin kuljetussuorituksen toteutuksen yhteydessä.

Toimitamme roskalavat ja talkoolavat joustavasti myös vaikeasti saavutettaviin kohteisiin. Monipuolinen auto- ja lavakalustomme takaa sen, että vaihtolava saadaan toimitettua kaikkiin kohteisiin, johon on olemassa saavutettavuus kuorma-autolla. Tarvittaessa lava voidaan siirtää haluttuun toimituspaikkaan nosturin avulla. Nosturin käyttö lavatoimituksissa mahdollistaa sen, että lava voidaan säilyttää sellaisessa kohdassa piha-aluetta, johon ei ole suoraa kulkureittiä kuorma-autolle. Näin ollen lava ei vie tilaa kulkuväyliltä ja hankaloita kulkua kiinteistöille. Lisäksi lavan täyttäminen on turvallisempaa, kun täyttötyötä ei tehdä kulkureiteillä.

Tänä syksynä roskalavat ja talkoolavat ovat saatavilla yhä laajemmalle toimitusalueelle. Toiminta-alueellemme ovat tällä hetkellä jaettu kolmeen toiminta-alueeseen: Uusimaa 1, Uusimaa 2 ja Alue3/Häme. Uusimaa 1-alueeseen kuuluvat seuraavat paikkakunnat Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Sipoo, Kirkkonummi, Vihti, Nurmijärvi, Tuusula, Järvenpää ja Kerava. Uusimaa 1-alueen toimituksen vasteaika on 1–4 tuntia tilauksesta. Uusimaa 2-alueeseen kuuluvat Hanko, Tammisaari, Porvoo, Inkoo, Siuntio, Lohja, Hyvinkää, Mäntsälä, Pornainen, Pukkila, Askola, Myrskylä, Lapinjärvi sekä Loviisa. Uusimaa 2-alueen vasteaika toimitukselle on 1–6 tuntia tilauksesta. Kolmas toiminta-alueemme on Alue 3/Häme, johon kuuluvat Karkkila, Loppi, Hattula, Hämeenlinna, Janakkala, Riihimäki, Hausjärvi, Kärkölä, Hollola, Lahti ja Orimattila. Alue 3:n toimituksen vasteaika sovitaan tilauskohtaisesti erikseen. Toimitamme roskalavat ja talkoolavat myös pääkaupunkiseudun saaristokohteisiin.

Roskalavojen ja talkoolavojen toimituksemme sopivat myös kiireisimmille, sillä päivystämme 24/7 tilausten vastaanottonumerossa 050 – 2005. Näin ollen roskalavojen ja vaihtolavojen toimitukset ovat mahdollista toteuttaa iltaisin, viikonloppuisin ja pyhäpäivinä. Kiireettömiä tilauksia voi puhelintilauksen lisäksi tehdä internet-sivuillamme osoitteessa https://sortera.fi/tilaa-lava/#tilauslomake tai sähköpostitse tilaukset@vaihtolava.com.

Vaihtolavacom Oy toiminta-alue