Nyt etsimme Tampereen myynnin ja asiakastyön vahvistukseksi myyntipäällikköä!

Myyntipäällikön tehtävässä toimit yhdessä muun organisaation kanssa laajassa asiakaskentässä, johon kuuluu eri toimialojen yrityksiä, taloyhtiöitä sekä yksityisasiakkaita. Tärkein tehtäväkenttäsi painopiste on uusasiakashankinnassa ja myynnin kenttätyössä.

Etsimämme henkilö on itsenäiseen työskentelyyn kykenevä ympäristöhuollon myynnin ammattilainen – ulospäinsuuntautunut, asiakaslähtöinen, oma-aloitteinen tiimipelaaja sekä tietysti myyntihenkinen. Hyvä huumorintaju on lähes välttämätön. Eli haussa on olemassa olevaan porukkaan sopiva persoona, jolla riittää virtaa pysyä menossa mukana sekä motivaatiota oppia uutta.

Myyntipäällikön koulutustausta voi olla joko kaupalliselta tai logistiikan alalta. Osaamisvaatimuksena ovat, ympäristöhuollon tuntemuksen lisäksi, perustasoiset tietotekniset taidot (MS Office, jne.) sekä hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä välttävä englannin kielen taito. Työnkuva edellyttää liikkumista Pirkanmaan alueella sekä myös muualla Suomessa. 

Tarjoamme rennon ja dynaamisen työyhteisön ilman turhia organisaatiolokeroita sekä mahdollisuuden vaikuttaa omalla näkemykselläsi yrityksen asiakashoidon ja myynnin kehittämiseen. 

Työtehtävästä antaa lisätietoja myyntipäällikkö Roni Nousiainen joko sähköpostitse roni.nousiainen@sortera.com tai puhelimitse 0400 274141 (28.7.2023, 29.7.2023 ja 30.7.2023-4.8.2023)

Mikäli tunnistat itsesi tavalla tai toisella kuvauksesta, niin lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sekä CV osoitteeseen satu-maria.jauhiainen@sortera.com. Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 4.8.2023.