Kevät on vihdoin ja viimein täällä! Lumesta on jäljellä enää haalistuva muisto, asfaltti odottaa hiekoitushiekan poistoa ja päivä jatkuu iltaan saakka valoisana. Voisi sanoa, että tämä on paras aika vuodesta siivota varastot ja pihat kesää varten. 

Vaihtolavacom Oy:llä kevät tarkoittaa talkooajan alkamista. Vaihtolavacom Oy toimittaa talkoolavat, jätelavat, roskalavat ja suursäkit talkookohteisiin jokaisena viikonpäivänä ja vuorokauden ympäri oli kyseessä ahdas porttikongi tai saaristokohde. Eli talkooinspiraation yllättäessä ole yhteydessä numeroon 050 2005 ja toimitamme talkoolavan ja suursäkit 1–4 tunnin vasteajalla haluamaasi kohteeseen. Tänä vuonna Vaihtolavacom Oy operoi talkoot myös Pirkanmaalla. Pirkanmaalla päivystetään kuten muillakin toimialueilla ja toimitusten vasteaika on 1–6 tuntia tilauksesta. Talkoolavan tai suursäkin tilaamisen yhteydessä, voit samalla tilata kohteeseen kuorikatetta sekä maa- ja kiviaineksia. Näin säästät aikaa ja kuljetuskilometrejä.

Suurissa talkookohteissa suosittelemme talkoiden keräysvälineeksi talkoolavaa, mutta pienissä kohteissa tai kohteissa, joissa lajitellaan paljon pieniä määriä eri jätejakeita, suosittelemme suursäkkejä. Suursäkit ovat käteviä siirtää paikasta toiseen ja jätteiden lajittelu helppoa, kun voit valita sopivan säkkikoon jätteiden määrän mukaan tai keräysvälineen siirtotarpeen mukaan. Suursäkkejä on saatavissa kolmessa koossa: 0,25 m3, 1 m3 tai 2 m3

Mikäli mietityttää, mikä olisi paras vaihtoehto juuri sinun talkookohteeseesi, niin voit aina olla yhteydessä myyntitiimiimme tai jättää yhteydenottopyynnön asiakaspalveluumme. Joskus on hyvä tuumata hetki ja ottaa käyttöön parhaat vinkit kohteen talkoiden toteutukseen. Tehdään yhdessä se mahdolliseksi!