Anna kevään yllättää positiivisesti – hanki talkoolavat ja -säkit ajoissa

22.03.2024 | Sorteran uutiset

Tänä keväänä talkoisiin valmistautuminen aloitetaan hyvissä ajoin. Vaihtolavacom Oy:ssä talkoisiin valmistautuminen aloitettiin jo maaliskuun alussa. Nyt odotetaan loppujen lumien sulamista, jotta päästään aloittamaan työt toden teolla. Tänä vuonna Vaihtolavacom Oy toimittaa talkoolavat ja talkoosäkit Uudenmaan, Pirkanmaan ja Hämeen alueelle. Oli talkookohteesi iso tai pieni – Vaihtolavacom Oy:ltä löytyy käytännölliset, kustannustehokkaat ja ympäristöystävälliset ratkaisut talkoiden toteuttamiseksi. Kerää ja lajittele jätteet suursäkkiin tai vaihtolavalle.

Suursäkki on monikäyttöinen. Sama suursäkki voidaan hyödyntää kahteen kertaan. Säkillä saa kätevästi kiviainekset ja kuorikatteet pihalle. Samalla suursäkillä voidaan myös toimittaa jätteet pihalta pois. Näin voit säästää tyhjän säkin säkkitoimituksen ja suursäkin hinnan jätteiden poisviennin tilauksen yhteydessä. Vaihtolavacom Oy:llä on varastossa yleisimpiä kiviaines- ja kuorikatelaatuja, mutta erillisestä tilauksesta on mahdollista saada myös muita laatuja. Räätälöimme myös kiviainesten suursäkkitoimitukset asiakkaan tarpeen mukaisesti. Katso toimitettavien laatujen hinnasto täältä.

Suursäkkejä on tarjolla kolmessa eri koossa: 0,25 m³, 1 m³ ja 2 m³. Suursäkki on oivallinen vaihtoehto, kun talkoojätteitä kerätään pieniä määriä useammasta eri paikasta, keräysvälinettä on tarve siirtää käsin tai kerättävät jätemäärät ovat jätelaatukohtaisesti pieniä. Lisäksi suursäkki mahdollistaa jätteiden tehokkaan lajittelun. Lajittelu puolestaan edistää jätehierarkian toteutumista, jätteiden kierrättämistä ja säästää kustannuksia sekä luonnonvaroja. Tarvittaessa suursäkit voidaan koota vaihtolavalle jätteiden siirtoa varten.

Monipuoliset ratkaisut jätteiden käsittelyyn

Perinteinen talkoolava on suosituin talkoojätteiden keräysväline. Vaihtolavacom Oy:n lavavalikoima on monipuolinen. Meiltä löytyy pieniä lavoja ahtaisiin porttikongeihin ja mataliin parkkihalleihin, korkeita konttilavoja keveille jätejakeille sekä kaikkea mahdollista (ja mahdotonta) näiden lavakokoluokkien väliltä. Mikäli talkookohde tai lavan sijaintipaikka vaatii luonteensa puolesta lavaan kannen, toimitamme kohteeseesi kannellisen vaihtolavan. Kannellinen vaihtolava voidaan lukita tarvittaessa.

Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Kauniaisissa, Tuusulassa ja Keravalla on huhtikuun ajan Retro Kevät -kampanja. Huhtikuun aikana tilattujen lavojen kohteeseen kuljetus ja poishaku kohteesta (toimitus ja pois haku) Satasenlavan tapaan 100,00 € (alv 0 %)! Muut kustannukset määräytyvät toteuman mukaisesti eli maksat vain toteutuneista suoritteista. Voit hyödyntää tarjouksen myös loppuvuoden lavatilauksiin ja tilata lavan myöhäisempään ajankohtaan. Saat aktivoitua edun käyttöösi lisäämällä Online-tilauksen lisätietokenttään koodi RETRO24 tai mainitsemalla RETRO24-koodin tilauksen yhteydessä puhelimessa.

ME TSÖRATAAN STÄRÄSTI 24/7!