Hyvää alkanutta vuotta kaikille! Vaihtolavacom Oy:n vuosi on alkanut vauhdikkaissa merkeissä. Etelä-Suomeen on pitkästä aikaa saatu oikea talvi. Vaihtolavacom Oy:n osalta se on tarkoittanut sitä, että osa porukasta on ollut ”lumipartiona” auraamassa, lunta kuljettamassa ja hiekoittamassa. Lumipartiot pitävät huolta, että kulkuväylät pysyvät liikennöitävässä kunnossa lumisateesta huolimatta. Lumiporukat ovatkin niin sanottuja arjensankareita, joiden olemassaolon huomaa parhaiten silloin heitä ei ole.

Talvikunnossapitopalveluiden lisäksi vaihtolava- ja ympäristöpalvelut ovat asiakkaiden käytössä tuttuun tapaan 24/7 ja tilausnumero 050 – 2005 palvelee vuorokauden ympäri. Toimitamme avolavat, kansilavat, lumilavat, kivilavat, roskalavat ja jätelavat samaan tapaan kuin hieman kesäisimmissäkin olosuhteissa. Lyhyesti tiivistettynä, olemme paikalla, satoi tai paistoi.

Vauhtia on riittänyt myös lumitöiden ulkopuolella. Raportointijärjestelmän kehittämistä on tehty koko 2020 vuoden ajan ja alkuvuoden 2021 aikana jäte- ja hiilijalanjälkiraportin muutokset ovat asiakkaidemme hyödynnettävissä. Raportointijärjestelmän kehittyneempään versioon palataan kuitenkin tarkemmin parin viikon kuluessa. Pysy kuulolla!